Terug op het oude nest

geplaatst in: Blog, Een echte Katja | 0

Een mooie en warme zomer loopt ten einde, maar voor mij is het de start van een nieuw tijdperk. Veel is er gebeurd de afgelopen maanden.

Allereerst het wennen aan het ‘werkloos’ zijn. Niet dat ik zonder werk ben, maar wel zonder vaste baan. En dat is wennen. Niet elke dag de vertrouwde gezichten van vaste collega’s om je heen. Ik mis de geintjes van Wil, de opbouwende kritiek van Henk, de oprechte geïnteresseerdheid van José. Zo kan ik nog even doorgaan. Maar dan wordt dit een treurig relaas en dat hoeft niet!

Gedurende de zomermaanden vond ik mijn draai. Er is flink verbouwd en geklust in mijn nieuwe huis en tussendoor heb ik ‘vakantiewerk’ gedaan bij een geweldig leuk bedrijf, SAMCO in Beek.

Nu is er letterlijk werk aan mijn eigen winkel. Ik schuur, plamuur en verf mijn handen ruw, maar langzaamaan begint de bovenverdieping al definitieve vormen aan te nemen. Het wordt prachtig! Ik kan beginnen met het promoten van mijn terugkeer op ‘t oude nest! Een belangrijk onderdeel daarin is ‘mijn’ etalage aan de Beekstraat 8 in Schinveld. Het oude winkelpand van de familie Berkers-Mols heeft een prachtig grote en diepe etalage die ik mag gebruiken. De komende weken zal ook daar mijn terugkeer naar t Schinveldse zichtbaar worden. Speciaal hiervoor heb ik geweldige foto’s gemaakt van Kyara. Een schattige peuter van twee jaar oud. Zó leuk om te doen, dat is genieten tijdens het fotograferen en waanzinnig enthousiast worden achter de pc…

Deze week start voor mij de tweede helft van het trouwseizoen, er staan een paar leuke  en bijzondere bruiloften op t programma. Mooi om erbij aanwezig te mogen zijn! Vooral de western-bruiloft van A&R wordt speciaal en zeker niet traditioneel. Foto’s volgen uiteraard te zijner tijd.

Tevens zal ik voor ‘t eerst deelnemen aan een bruidsbeurs. Op zondag 20 oktober sta ik op de Bruidsbeurs in Kasteel Limbricht. Spannend!

Tot zover is 2013 een bewogen jaar vol heftige veranderingen en leuke uitdagingen. Ik kijk al uit naar 2014, dat wordt vast een TOP-jaar!

Terug op oude nest