Woningfotografie

Wil u uw woning verkopen? Een goede en duidelijke presentatie is dan belangrijk. De foto’s zijn als het ware de eerste kennismaking met uw pand. Potentiële kopers moeten voldoende geprikkeld worden om een bezichtiging te boeken.

Katja werkt samen met Van de Ven Wonen, een full-service makelaar in Schinveld. Voor Remy van de Ven fotografeer ik regelmatig panden die via hem te koop worden aangeboden. U kunt mij echter ook inschakelen als uw huis zonder makelaar wil verkopen.

Zelf foto’s maken? Dat kan, maar is lastig. U krijgt te maken met moeilijke lichtomstandigheden en vervorming van horizontale en verticale lijnen (omvallende huizen!).

Voor het voordelige tarief van € 125,00 euro incl. btw maak ik een complete serie foto’s (max. 30 stuks) die u in webresolutie ter beschikking krijgt.

Loop kritisch door uw huis en bekijk het eens door de ogen van een vreemde. Waar let u zelf op bij het bezichtigen van een huis? Een huis wordt niet gekocht om de inrichting, maar om de ruimte en indeling.

TIP:

Goede foto’s gaan niet over de leefwijze van de huidige bewoners, maar geven een indruk wat er met de ruimte mogelijk is. Ruim daarom alle overbodige spullen op en reduceer het aantal accessoires tot het hoognodige. Haal persoonlijke spulletjes en foto’s liefst zoveel mogelijk weg.