Vier de liefde!

Ben je op zoek naar een spontane bruidsfotograaf?
Met Katja klikt het zeker en goed!

Mijn reportages vertellen het verhaal van jullie dag. Tijdens de kennismaking en PreWeddingShoot raken we vertrouwd met elkaar. Dat zorgt ervoor dat de fotografie op de dag zelf ontspannen verloopt. Een gemiddelde reportage van 4 uur fotografie en een mooi album van 30x30cm boek je al voor € 850,00. Wil je minder uren? Wil je een nog luxer album? Bij Katja is alles mogelijk. Samen bespreken we jullie wensen en budget en komen zo tot een passend pakket om jullie mooiste dag vast te leggen. Altijd met veel humor en oog voor de emotionele momenten!

Bijzonder:

Wil je eens iets anders dan een ‘gewoon’ trouwalbum? Kies dan voor het unieke concept Your Wedding Story by Katja. Een journalistiek trouwalbum in woord en beeld!

Vol leuke details over jullie en je mooiste dag, gegoten in de unieke schrijfstijl van Katja.

ywsbk-logo-red-black

 

LoveShoot en/of Huwelijksaankondiging

Ook als je niet gaat trouwen is het leuk om mooie foto’s te hebben waar de liefde van afspat! We gaan samen een uurtje op pad en maken een spontane reportage van jullie samen. Je krijgt de serie foto’s in lage resolutie per mail geleverd. De drie mooiste foto’s (eigen keuze) krijg je in hoge resolutie ter beschikking (digitaal).

Desgewenst kun je hiermee bij een drukkerij een mooie en originele trouwkaart laten maken.

Een LoveShoot boek je al vanaf € 95,00 incl. btw.

Klik op een van de fotoalbums in het menu Liefde om een indruk te krijgen van mijn trouwreportages en trouwalbums

 

Katja is aanwezig tijdens:

 

 

 

13 Januari 2019: Bruidsbeurs Schinvelderhoeve