Familieshoot op lokatie

Wil je graag mooie foto’s van je familie of gezin? Vaak is er een directe aanleiding om een mooie reportage te laten maken: Opa en oma vieren hun huwelijksjubileum of als kerst- of verjaardagscadeau. Waarmee maak je ze blijer dan met een mooie foto van alle kinderen en kleinkinderen. Maar ook zonder aanleiding is het leuk om een familieshoot te boeken. We kiezen samen een mooie lokatie uit en gaan een tot anderhalf uur aan de slag. De serie foto’s krijg je in webformaat met klein logootje digitaal ter beschikking. Laat de mooiste foto afdrukken op hout, aluminium of acrylglas of kies voor een mini zigzag album (leuk voor in de handtas!)

Wat kost het?

Een familieshoot op lokatie kost 125 euro incl. btw. Je krijgt dan de serie (ca. 25-35 stuks) digitaal in low resolutie voorzien van een klein logo en 30 euro aan afdruktegoed. Hieruit kun je kiezen welke je wilt laten afdrukken of dat je bestanden wilt aankopen in hoge resolutie (die kun  je dan zelf overal laten afdrukken op elk medium).

Afdrukken op papier zijn er vanaf 3 euro per stuk.

Digitale bestanden kosten 12,50/stuk, 15 stuks voor 125 euro en de hele serie voor 250 euro (dus bovenop de basisprijs), je krijg alles dan geleverd per WeTransfer.

Klik op een foto voor een vergroting en om door de foto’s te scrollen.