Pasfoto’s in Schinveld? Jazeker!

Katja maakt goedgekeurde pasfoto’s voor officiële documenten als rijbewijs, paspoort en identiteitskaart. Maar ook voor andere documenten als studentenpas, invaliditeitskaart of vervoersdocument. Niet alleen voor Nederlandse nationaliteit: Ook voor bijvoorbeeld een Duits paspoort kan ik de juiste foto’s leveren. De speciale pasfoto software zorgt ervoor dat de foto altijd voldoet aan de huidige gestelde eisen, wereldwijd.

Wat kost het?
Setje van 4 foto’s  € 12,50
Setje van 8 foto’s  € 15,00 (Dit mogen ook 4 ‘leuke’ foto’s zijn: om uit te delen! 1 pose)

 

Openingstijden pasfoto service in Schinveld zijn gewijzigd!

Met ingang van maandag 1 april 2019 komt de inloopmiddag te vevallen. Ik blijf (uitsluitend op afspraak!) pasfoto’s maken op dinsdag, vrijdag en zaterdag of ‘s avonds. Bel dus even 06 361 36 829 om een afspraak in te plannen.

 

Zomervakantie: Van donderdag 15 augustus t/m donderdag 29 augustus 2019 GESLOTEN

 

LET OP:

Het adres is voor sommige navigaties slecht te vinden, echter bij de oranje fiets, kunt u direct linksaf het erf oprijden en parkeren voor mijn pand!

 

Pasfoto van een baby?
Geen probleem! De eisen voor baby’s zijn iets soepeler, maar de algemene basiseisen zijn wel van toepassing. Neem een truitje mee waar je met je hand onder kunt, zodat je je kindje onzichtbaar kunt ondersteunen. Het kindje moet wakker zijn: De ogen moeten open en duidelijk zichtbaar zijn op de foto. Ik neem de tijd, het kan iets langer duren maar daar zijn geen extra kosten aan verbonden.

Minder mobiel of zelfs rolstoelafhankelijk?

Ook dan kun je bij Katja terecht. Omdat mijn studio op de eerste etage is gevestigd kom ik in een dergelijk geval gewoon bij jou thuis voor het maken van een pasfoto. Binnen Schinveld zijn de kosten € 22,50 per setje van 4 stuks. Buiten Schinveld € 27,50 per setje van 4. Bij instellingen het verzoek zoveel mogelijk de afspraken clusteren, dan kan ik een iets voordeliger tarief hanteren.

Ik maak de foto op lokatie, verwerk deze thuis in de speciale pasfoto software, print ze en kom de set foto’s zo mogelijk dezelfde dag nog thuis afleveren.